lørdag 27. februar 2010

Blått til lystDitt ansikt rommer all verdens ømhet - dine øyne dunkle som den grønnblå sjø - suger meg til deg - din munn har et smertelig ømt smil - som ville du be meg om tilgivelse for noe. (Edvard Munch)


Blått til lyst er dette innlegget. Jeg viser et utvalg av blåtoner som jeg håper kan være til inspirasjon.
Ønsker dere en deilig lørdag her fra vinterferielandet.
Klem fra
Anette Willemine


Foto: 1 Homes and Garden, 2-5 + 7 Designers Guild, 6 Front, 8 Country Living

fredag 26. februar 2010

Romantikk

Du i ditt Hjerte før i din Pande
finde det sande.
Lad din Fornuft seg med Følelsen blande... (Wergeland, Mennesket, 1845)


Romantikk. Smaker på ordet. Lengsel. Erindring. Kjærlighet. Uhåndgripelig. Streber etter en indre virkelighet. En subjektiv sannhet.


Fra vinterferielandet sendes varme tanker til dere alle.
Anette Willemine

Foto: Decorology


torsdag 25. februar 2010

PudderfarverDe fleste mennesker haster så sterkt etter nytelsen, at de haster forbi den. (Søren Kierkegaard)


Pudderfarver. Jeg kjenner en dragning mot pudderfarver. Det ligger en slags ro over disse støvete nyansene. Tåkelagte. Som et filter jeg trenger for å viske ut de skarpe kontrastene i livet. Det kjennes godt å bade sjelen i det myke. 


Ønsker dere alle en deilig torsdag. Vinterferieklem fra Anette Willemine ♥
  
Foto: Riis Interiør


tirsdag 23. februar 2010

Kitchen Aid og Martha Stewart Blue CollectionJeg har sagt det tusen ganger før, og nå sier jeg det for tredje og siste gang. (Kjell Magne Bondevik)


De to mest respekterte navn i kjøkkenbransjen USA, Martha Stewart og Kitchen Aid, har i samarbeid laget en lekker blå serie med kjøkkenmaskiner og kjøkkentilbehør. Nedenfor viser jeg bilder fra den tøffe kolleksjonen.
Ønsker alle en deilig tirsdag!
Klem fra Anette Willemine


Foto: Martha Stewart/Kitchen Aid

søndag 21. februar 2010

Takk!Helt siden Adam fikk et eple av Eva, har kjønnene misforstått dette med gaver.
(Nan Robertson)


Tenk at jeg vant! Søte Linda som har bloggen Hjem hos Linda har hatt konkurranse. Gaven var hemmelig og derfor var det spennende å pakke ut og se hva det var. Et flott sjal! Tusen, tusen takk, snille Linda!
Samtidig vil jeg få takke for ikke mindre enn tre Kreativ Blogger awards jeg har mottatt i det siste. Ta dere en tur innom disse tre søte jentenes blogger: Lene Christin med Lene Christins verden, Mette med Miss Mette og Elin med Villa Tallbacken. Jeg vil gjerne gi awarden videre til Anki i Landlige Hjem, Tove i Rosemary and Thyme og Solveig i Svingens lille hus.

De neste to awardsene har jeg fått fra Elin fra bloggen Elins lille univers og Lissie fra bloggen Lissie Design. Tusen takk begge to! Med awarden fulgte det også en utfordring med å nevne 10 ting man er glad for.


Mine 3 barn og min elskede.
Hjemmet mitt.
Bestevenner.
Styrke i det vanskelige.
Gode samtaler.
Å utøve kreativitet.
Å bety noe for andre.
Å kunne bidra til glede og støtte.
Å dele.
Å være takknemlig.


Den siste awarden jeg har fått er også fra min søte bloggvenn Lissie fra Lissie Design. Hun lager flotte smykker , og jeg anbefaler dere å gå inn å se på hennes nettbutikk Lissie Design.
Jeg ønsker å gi awarden videre til Marianne med bloggen Hvite pasteller. Takk for alltid koselige kommentarer og din inspirasjon!

Da kan jeg like så godt avslutte med sitatutfordringer jeg har mottatt fra de flotte bloggene Hvite pasteller, Eddas Kreativiteter og New England Style.

Da Vårherre delte ut humoren, kom kvinnen for sent som alltid. Derfor ble hun den som ler sist. (Julie Andrews)

Da avslutter jeg med å ønske dere alle gode jenter en deilig søndag!
Klem fra
Anette Willemine

lørdag 20. februar 2010

Å sveve... hvis et vindu åpner seg og utsikten tiltaler deg, svev gjennom det; det vinduet åpnes kanskje aldri igjen. (Mirabel Osler)


Jeg lar dagens ord få stå alene. Til ettertanke.
Ønsker dere alle en deilig lørdag!
Klem
Anette Willemine


Foto: Fotofestivalen

fredag 19. februar 2010

Mykt under føtteneJeg har problemer med korttidsminnet. Jeg har også problemer med korttidsminnet. (George T. Clooney)Nedgangstider har gjort oss til stuegriser sier trendforskere, og "staying in is the new going out". Da bør man sørge for å ha et hjem man trives i. Trendforskere ved det danske trend-laboratoriumet Pej mener at vi ikke lengre har lyst å kaste bort penger på unyttige produkter og overdådig design. Vi vil ha hverdagsluksus som en god kopp nykvernet kaffe i nedtonede omgivelser. Luksus og bling-bling er med andre ord helt ut.
Rustikk og komfort er viktige nøkkelord, og tre den store vinneren. Møblene skal være store og komfortable og jeans kommer som trekk, som mønster og inspirasjonskilde i stor grad. Slitte og nedstøvede farger som blått, grått, brunt og beige dominerer. Men også aksentfarger som petroleum, sennepsgul, vinrødt og oransje er populære farger.
Mye kan gjøres med enkle midler, og det er mange spennende og annerledes tepper på markedet i dag. Akkurat nå skal det være supermyke tepper av høy kvalitet med lang og luksuriøs luv. Grafiske motiv er veldig populære hvis innredningen er moderne og enkel. Men flere og flere tepper henter inspirasjon fra naturen for å skape en annerledes og «underliggende» stemning. I siste omgang er det den enkeltes personlige prioritering, lyst og smak som avgjør.
Ønsker dere alle en glad fredag!
Klem fra
Anette Willemine


torsdag 18. februar 2010

Heiberg Cummings Design

Jeg kan motstå alt, unntatt fristelser. (Oscar Wilde)


Tuftet på inspirasjon fra kontrastene mellom Norge, Europa og USA driver Heiberg Cummings Design sitt interiørdesign firma i New York og Oslo. Designduo og partnere Bernt Heiberg fra Norge og William Cummings fra USA, har fokus på moderne skandinavisk levemåte blandet med en kontinental sofistikert stil. Med øye for distingverte detaljer er deres signatur en fusjon av lys, luft og dempede farver, i kombinasjon med respekt for godt håndverk. Norske Hødnebø har en egen kolleksjon designet av duoen.
Dagens bilder er fra noen av deres prosjekter. Nyt!
Ønsker alle dere fine jenter der ute en flott torsdag!
Klem fra
Anette Willemine