fredag 29. juli 2011

Til minneTilbake fra 3 uker i USA er det å komme hjem til et land i sorg veldig nært. Uvirkelig har vi fulgt tragedien på CNN, og sett Norge og nordmenn fra utsiden. Førstesideoppslag i en rekke aviser og nyhetsoppdateringer hvert 15 minutt på tv døgnet rundt, har gitt oss en mulighet til å føle oss i mindre avstand fra vårt eget land i en slik vanskelig tid.
Vi har hatt en hel verden med oss fra 22. juli, og det har vært godt å se og føle den støtten og varmen andre land har gitt. Uansett hvor vi har beveget oss har mennesker, fra butikkmedarbeidere til politimenn, kondolert oss personlig da de hørte vi var nordmenn. Det har vært meget spesielt og gjort oss ydmyke og stolte over Norge. 
I går var jeg på kveldsmesse i Domkirken i Oslo. En sterk opplevelse. Det var også det blomster- og lyshavet jeg møtte utenfor kirken.
I dag er det Olsok og offentlig flaggdag i Norge.På bakgrunn av den dype tragedien som har rammet Norge har regjeringen besluttet å flagge på halv stang denne dagen. Flagget vårt her hjemme vaier derfor i dag på halv stang for alle de som har omkommet og for et land i sorg. Mine tanker går til alle de omkomne og deres familie og venner.
Nå er det tid for samhold, støtte og medmenneskelighet. Så er det også tid for ettertenksomhet og sorg. Ved at vi faktisk står sammen som nasjon, sterkere enn noen gang, på tvers av religioner og politisk tilhørighet, viser vi gjerningsmannen at hans terrorhandlinger faktisk førte til det motsatte av det han ønsket å oppnå.


Anette Willemine

tirsdag 19. juli 2011

Delfinsvømming

Hei venner! Popper en snartur innom for å dele noen bilder fra da minstejenta på 12 svømte med delfiner her på Florida Keys. En drøm ble oppfylt og jeg synes faktisk det var like gøy å se det fra land. :)


Ønsker dere alle fortsatt deilige sommerdager!
Klem,
Anette Willemine


Foto: SUNHOME DESIGN

lørdag 16. juli 2011

Islamorada calling

Vi fortsetter på vår  tur her i USA og har nå kommet til Islamorada, 12 mil fra Key West. Florida Key består av en rekke øyer med broforbindelser. Så langt øye kan se har vi Mexicogulfen på den ene siden og Atlanterhavet på den andre siden. Fascinerende!
For alle som er opptatt av sportsfiske (NOT!), er visstnok Islamorada regnet for å være verdens hovedstad! Det jeg trodde var store lekre yachter, viste seg å være fiskebåter for viderekomne. Bildene i dag er tatt ved hotellet vi bodde på. Atter et vakkert sted å oppleve!

Ønsker dere alle en glad sommerdag!
Klem,
Anette Willemine

Foto: SUNHOME DESIGNfredag 15. juli 2011

Miami calling!

Hei alle gode! Vi er allerede halvveis i ferien og vi nyter hvert minutt! Nå går turen videre sørover i Florida, og Miami har vært første stopp. I dag har vi boltret oss i Atlanterhavet og nydt kritthvite strender.


Har dessverre ikke mulighet til å besøke bloggene deres mens jeg har ferie, da tilgangen til internett er noe ustabilt. Jeg kommer sterkere tilbake etter sommerferien her i USA.


Ønsker dere alle gode dager, enten dere er på ferie, hjemme eller på jobb. :)
Sommerklem fra,
Anette Willemine


Her en noen bilder fra Miami.
Foto: SUNHOME DESIGNonsdag 13. juli 2011

Hi from Florida!

Et lite reisebrev fra Florida. Senere enn planlagt, men vi har hatt problemer med internett her hvor vi er, derfor blir dette skrevet paa en pc paa golfresortet vi bor paa (ingen mulighet for norske bokstaver).

Anyway, vi nyter dagene her i Florida til fulle! Den foerste uken gikk med til aa omstille seg i feriemodus. Mr. Sunhome har til og med klart aa legge fra seg mobilen, det sier egentlig alt!
Hittil har det gaatt i golfing, ligge ved poolen aa lese og bade, spise ute hver dag (jippi!!) og shoppe paa malls.
Vi har reist til Anna Maria Island beach et par ganger og jeg legger ved noen deilige bilder derfra. Det vil nok senere bli noen flere bilder derfra, da jeg har tatt bilder av mange vakre hus.

Da er det tid for en ny golfrunde og minstedamen paa 12 synes det er veldig stas aa spille paa 18 hulls bane. Jeg spiller ikke idag, men er med paa banen som fotograf og haandslanger av drikke og en snack.

Haaper dere nyter sommeren dere ogsaa!
Stor klem fra,
Anette Willemine

Foto: SUNHOME DESIGN
søndag 3. juli 2011

GOD SOMMER!

Vi er klare! VELDIG klare! Turen går til USA, et land vi liker veldig godt. Her har vi flere venner å besøke, men denne ferien skal vi være helt alene, 3 uker i Florida. Det er utrolig mye man kan finne på å se og gjøre i Florida. Oppsummert så har vi følgende steder og aktiviteter vi vurderer å foreta:


Miami  Naples  Key West  Lese bøker  South Beach  Everglades Bade National Park  Disney World  Fort Lauderdale  Golfe  Key Largo  Sea World  Shoppe på Outlets  Cape Coral Tampa  West Palm Beach   Universal Studios  Kennedy Space Center Epcot Center  Nyte solen og varmen!


Huset vårt er allerede invadert av feriegjester (les:familie) så vi overlater dermed blomster, have og Hakk-i-hæl-Herman i gode hender. :)


Jeg planlegger å poste noen reisebrev fra turen - so stay tuned!
Ønsker dere alle gode sommerdager fremover, enten dere er hjemme eller på ferie!


So long!
Klem,
Anette Willemine


Fotocollage: Anette Willemine SUNHOME

lørdag 2. juli 2011

Grå inspirasjon

"En arkeolog er den beste ektefelle en kvinne kan ha. Jo eldre hun blir, jo mer interessert blir han i henne". (Agatha Christie)


I dag vil jeg gjerne dele noen vakre bilder hvor nyanser av grått er brukt. Kanskje noen av dere trenger litt inspirasjon til å male et rom i grått. :)
Ønsker dere en deilig lørdag! Tusen takk for alle hyggelige hilsener dere legger igjen. Jeg setter STOR pris på dem!
Klem,
Anette Willemine


Foto: BHG